HTML

A zalacsányi Batthyány Kastélyszálló is a Hotelizátort választotta!

2013.06.10. 14:46 igorcorner

2013. június 1-től a Hotelizátor rendszert használja a zalacsányi Batthyány Kastélyszálló is. A honlap üzemeltetése, az online foglalási rendszer működtetése valamint az online kommunikációs csatornák használata mellett új, elegáns dizájnt is kapott a kastélyszálló honlapja.

A Hotelizátor rendszer használatával a szálloda nulla forintos befektetéssel jutott professzionális online megjelenéshez, a hangulatos dizájn mellett profi online foglalási rendszerrel egybeépített online értékesítési felülethez és főként egy olyan internetes csapathoz, akik mindezeket az eszközöket - kiegészítve az elérhető online kommunikációs csatornákkal - hatékonyan, előrelátóan és rugalmasan kezelik, használják, mindemellett folyamatosan alakítják az elérendő célokhoz: vagyis a direkt foglalások számának és a saját elérés növeléséhez.

A Batthyány Kastélyszállóról


A Batthyány Kastélyszálló csendes, nyugodt, 6 hektáros parkosított környezetben, egy apró település, Zalacsány szélén fekszik. A több száz éves épületet ölelő parkban szabadtéri medence, gyermekjátszótér, strandröplabda és teniszpályák, lengőteke, grillterasz, és bár található.

A kastély 29 különböző méretű szobával várja a kikapcsolódásra vágyó vendégeket.

Wellness szolgáltatásai között megtalálható a pezsgőfürdő, szauna, masszázs-szolgáltatások, aromafürdő és hangulatos belső termálmedence, valamint kültéri medencék is.

A nemesi otthon hangulatát visszaadó elegáns étteremben kifinomult házias ízekkel teszi fel a wellness i-re a pontot.

Látogasson el a Batthyány Kastélyszálló honlapjára, ahol könnyedén lefoglalhatja wellnesshétvégéjét vagy válogathat a wellness ajánlatok között.

www.wellnesskastely.hu

A Hotelizátorról


Minden az egyben online kommunikációs megoldás szállodáknak, szálláshelyeknek:

  • megtervezzük és elkészítjük weboldalát
  • professzionális és folyamatosan fejlesztett online foglalási rendszert biztosítunk hozzá
  • karbantartjuk, felügyeljük és üzemeltetjük a weboldalt
  • működtetjük az összes lehetséges online kommunikációs csatornát
  • növeljük direkt foglalások számát


és ezzel jelentősen csökkentjük az egy foglalásra jutó költségeket. Mindezt nulla (igen nulla) forint egyszeri vagy rejtett költség mellett, szigorúan csak a rendszer által közvetített és megvalósult értékesítések után fizetett minimális jutalékért cserébe.

www.hotelizator.com

Szólj hozzá!

Címkék: hotel hotelizátor

A bejegyzés trackback címe:

https://hotelizator.blog.hu/api/trackback/id/tr275354028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása