HTML

Hotel Kupon

2015.03.05. 06:32 igorcorner

Elindult a Hotel Kupon, a Hotelizátor rendszerre épülő szállás kupon értékesítő oldal. Még jobb árakat szeretne? 60-70%-kos kedvezményeket is el tudunk érni a szálláshelyeknél.

Szokott hotel kuponokat vásárolni?

 
Akkor mentse el a könyvjelzői közé a Hotel Kupon címét, a jelenlegi kuponos oldalak mellett szeretnénk egy egyre nagyobb kínálattal és egyre jobb kuponos ajánlatokkal jelentkező honlapot felépíteni. Kínálatunkat érdemes akár hetente többször is átnézni, folyamatosan fognak felkerülni az új hotel kuponok. Ha biztosan nem akar lemaradni egy ajánlatról sem, akkor iratkozzon fel a Hotel Kupon hírlevelére, így közvetlenül e-mailben kapja meg a szállás kuponokat.

Még soha nem vásárolt hotel kupont?


Akkor itt az ideje :) A kuponos ajánlatok lényege, hogy a szálláshely - cserébe a nagy darabszámban történő vásárlásért - nagy kedvezményre is hajlandó az ajánlataiban, illetve lehetőséget biztosít azoknak is megismerni a szálláshelyet - akik visszatérő vendégek lehetnek később - akik amúgy nem jutnának el a hotelbe, vagy nem is hallanának róla.

Nem tudja, hova utazzon?


Próbáljon ki új helyeket, szerezzen új élményeket, ismerjen meg új embereket! A Hotel Kupon ebben is segít: ajánlatainkat böngészve olyan úticélokat fedezhet fel, melyekre nem is gondolt, talán nem is ismert. 

És ne feledje: ha megtetszik valamelyik ajánlat, csapjon le rá, mert a kuponok gyorsan fogynak :) Klikkeljen és nézzen körül: www.hotelkupon.org

Szólj hozzá!

Címkék: kupon hotel kupon szállás kupon hotelizátor

Szilveszter 2014, szilveszteri ajánlatok gyűjtőoldala

2014.10.13. 08:24 igorcorner

Elindult a 2014-es nagy visszaszámlálás Szilveszterre! Napokig keresgél az interneten szilveszteri ajánlatok után? Ne tegye: a Szilveszter 2014 honlap összegyűjtötte a legjobb ajánlatokat Önnek!

Szilveszteri programját megtalálni könnyebb, mint valaha!


A Szilveszter 2014 honlap azzal a nem titkolt céllal készült, hogy egy helyen összegyűjtse az A ország szállodáinak szilveszteri ajánlatait. Ez nem kis munka, de az eredmény magáért beszél: a szilveszteri programot keresőknek nem kell a szállodák honlapjait egyesével meglátogatnia, azokat végigböngésznie, megjegyeznie, elmentenie a szilveszteri ajánlatokat, hanem kényelmesen, egy oldalon megteheti ezt, ráadásul könnyedén tud szűrni az őt érdeklő városokra, szálláshelytípusokra is. Például: szilveszteri ajánlatok hévízen.

Nincs még programja szilveszterre?


Ne keresgéljen tovább! Fantasztikus műsorokkal és kulináris élményeket talál a Szilveszter 2014 honlapon! Lépjen át velünk az új évbe! Szilveszteri akciók, ajánlatok az egész országból, szállodák, éttermek, wellness: www.2014szilveszter.hu

Szólj hozzá!

Címkék: Szilveszter Szilveszter 2014 hotelizátor

A zalacsányi Batthyány Kastélyszálló is a Hotelizátort választotta!

2013.06.10. 14:46 igorcorner

2013. június 1-től a Hotelizátor rendszert használja a zalacsányi Batthyány Kastélyszálló is. A honlap üzemeltetése, az online foglalási rendszer működtetése valamint az online kommunikációs csatornák használata mellett új, elegáns dizájnt is kapott a kastélyszálló honlapja.

A Hotelizátor rendszer használatával a szálloda nulla forintos befektetéssel jutott professzionális online megjelenéshez, a hangulatos dizájn mellett profi online foglalási rendszerrel egybeépített online értékesítési felülethez és főként egy olyan internetes csapathoz, akik mindezeket az eszközöket - kiegészítve az elérhető online kommunikációs csatornákkal - hatékonyan, előrelátóan és rugalmasan kezelik, használják, mindemellett folyamatosan alakítják az elérendő célokhoz: vagyis a direkt foglalások számának és a saját elérés növeléséhez.

A Batthyány Kastélyszállóról


A Batthyány Kastélyszálló csendes, nyugodt, 6 hektáros parkosított környezetben, egy apró település, Zalacsány szélén fekszik. A több száz éves épületet ölelő parkban szabadtéri medence, gyermekjátszótér, strandröplabda és teniszpályák, lengőteke, grillterasz, és bár található.

A kastély 29 különböző méretű szobával várja a kikapcsolódásra vágyó vendégeket.

Wellness szolgáltatásai között megtalálható a pezsgőfürdő, szauna, masszázs-szolgáltatások, aromafürdő és hangulatos belső termálmedence, valamint kültéri medencék is.

A nemesi otthon hangulatát visszaadó elegáns étteremben kifinomult házias ízekkel teszi fel a wellness i-re a pontot.

Látogasson el a Batthyány Kastélyszálló honlapjára, ahol könnyedén lefoglalhatja wellnesshétvégéjét vagy válogathat a wellness ajánlatok között.

www.wellnesskastely.hu

A Hotelizátorról


Minden az egyben online kommunikációs megoldás szállodáknak, szálláshelyeknek:

  • megtervezzük és elkészítjük weboldalát
  • professzionális és folyamatosan fejlesztett online foglalási rendszert biztosítunk hozzá
  • karbantartjuk, felügyeljük és üzemeltetjük a weboldalt
  • működtetjük az összes lehetséges online kommunikációs csatornát
  • növeljük direkt foglalások számát


és ezzel jelentősen csökkentjük az egy foglalásra jutó költségeket. Mindezt nulla (igen nulla) forint egyszeri vagy rejtett költség mellett, szigorúan csak a rendszer által közvetített és megvalósult értékesítések után fizetett minimális jutalékért cserébe.

www.hotelizator.com

Szólj hozzá!

Címkék: hotel hotelizátor