HTML

Hotelizátor

Friss topikok

Hotel Kupon

2015.03.05. 06:32 igorcorner

Elindult a Hotel Kupon, a Hotelizátor rendszerre épülő szállás kupon értékesítő oldal. Még jobb árakat szeretne? 60-70%-kos kedvezményeket is el tudunk érni a szálláshelyeknél.

Szokott hotel kuponokat vásárolni?

 
Akkor mentse el a könyvjelzői közé a Hotel Kupon címét, a jelenlegi kuponos oldalak mellett szeretnénk egy egyre nagyobb kínálattal és egyre jobb kuponos ajánlatokkal jelentkező honlapot felépíteni. Kínálatunkat érdemes akár hetente többször is átnézni, folyamatosan fognak felkerülni az új hotel kuponok. Ha biztosan nem akar lemaradni egy ajánlatról sem, akkor iratkozzon fel a Hotel Kupon hírlevelére, így közvetlenül e-mailben kapja meg a szállás kuponokat.

Még soha nem vásárolt hotel kupont?


Akkor itt az ideje :) A kuponos ajánlatok lényege, hogy a szálláshely - cserébe a nagy darabszámban történő vásárlásért - nagy kedvezményre is hajlandó az ajánlataiban, illetve lehetőséget biztosít azoknak is megismerni a szálláshelyet - akik visszatérő vendégek lehetnek később - akik amúgy nem jutnának el a hotelbe, vagy nem is hallanának róla.

Nem tudja, hova utazzon?


Próbáljon ki új helyeket, szerezzen új élményeket, ismerjen meg új embereket! A Hotel Kupon ebben is segít: ajánlatainkat böngészve olyan úticélokat fedezhet fel, melyekre nem is gondolt, talán nem is ismert. 

És ne feledje: ha megtetszik valamelyik ajánlat, csapjon le rá, mert a kuponok gyorsan fogynak :) Klikkeljen és nézzen körül: www.hotelkupon.org

Szólj hozzá!

Címkék: kupon hotel kupon szállás kupon hotelizátor

A bejegyzés trackback címe:

https://hotelizator.blog.hu/api/trackback/id/tr517241633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása